Bezoek de Onderwijsdagen 2013 #owd2013

Ik heb eigenlijk geen recht van spreken. Ik ben zelf namelijk niet in staat om de Onderwijsdagen 2013 bij te wonen. Toch wil ik jullie oproepen deze conferentie op 12 en 13 november te bezoeken.

Op 12 en 13 november ben ik ivm mijn promotietraject niet aanwezig in het WTC te Rotterdam. Als ik had gekund, was ik er bij geweest. En wel op beide dagen:

  • Het is een prima gelegenheid om mensen uit je netwerk te ontmoeten.
  • Durf niet alleen te kijken naar ICT en onderwijs-ontwikkelingen binnen je eigen onderwijssoort, maar ook bij andere onderwijssoorten. Erg leerzaam.
  • Met name de keynotes op 13 november lijken me de moeite waard. Zo vaak hoor je niet een prins een keynote verzorgen (ik ben overigens nog steeds republikein). Daan Roosegaarde komt bovendien uit een heel andere sector. Lijkt me erg inspirerend.
  • De kwaliteit van de workshops is afhankelijk van de opzet, inhoud en de presentatoren. Maar zelfs van mindere workshops pik ik altijd wat mee. Wees nieuwsgierig, stel kritische vragen, verwerk wat je hebt gehoord en deel je kennis.
  • Vierhonderd euro voor twee dagen moet ook anno 2013 te doen zijn.

Nota bene: deze blogpost heb ik, zoals elke blogpost, geheel vrijwillig geschreven….

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.