Conferentie Gamification in het onderwijs

Op woensdag 6 april 2016 vindt in Groningen een conferentie plaats over gamification in het onderwijs. Deze conferentie is bedoeld voor docenten en ontwikkelaars uit alle onderwijssectoren.

Gamification conferentieOrganisator Sem van Geffen (docent/ontwikkelaar, community manager van Mission Start en auteur van het boek Gamification in de Klas) vroeg me aandacht te besteden aan deze conferentie, die wordt georganiseerd door Mission Start en gefaciliteerd door het Consortium voor Innovatie (CvI). Mission Start is een platform voor leren en gamification.

De conferentie vindt plaats als pre-conference van dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT die het CvI elke twee jaar organiseert (en die ik altijd bezoek).

De opzet van de conferentie over gamification in het onderwijs is om docenten en ontwikkelaars te inspireren en te helpen met hun eigen ontwerp voor gamification oplossingen (spelconcepten) in de klas. Er komt een buitenlandse keynote spreker en er worden workshops verzorgd door gamification experts die actief zijn in de Mission Start community.

Deze conferentie duurt van 10-12.30 uur en kost € 75 euro, inclusief lunch. Je kunt je al aanmelden.

Meer informatie?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord