Doe mee aan de Learning Trends Survey van TiER1 Performance

TiER1 Performance neemt al enkele jaren een vragenlijst af over trends op het gebied van learning and development (L&D). Het rapport is gedegen en vrij toegankelijk (lees mijn bespreking van de laatste editie). Will Thalheimer van TiER1 Performance hoopt dit jaar dat een bredere doelgroep de vragenlijst in zal vullen. Doe je mee?

Doel van de Learning Trends Diagnostic Survey

Elk jaar sinds 2016 ‘voelt’ de Learning Trends Diagnostic Survey de ‘polsslag’ van Learning en Performance professionals met als doel kritische trends bloot te leggen die L&D-teams en individuen kunnen gebruiken in hun eigen besluitvorming en planning.

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is op het gebied van leren en performance (dus iedereen die werkt op het gebied van L&D) komt in aanmerking om bij te dragen aan 2023 Learning Trends.

Waarom zou je willen deelnemen?

  1. De Learning Trends Survey stelt je in staat een diagnose te stellen en na te denken over de huidige praktijken en de trends die L&D beïnvloeden. Het kan nog krachtiger zijn als we dit samen met onze L&D-teams doen.
  2. Wanneer je het rapport krijgt, kun je jouw L&D-team vergelijken met de sector, zelfs met “voorbeeldige” L&D-teams.
  3. De Learning Trends Diagnostic Survey is volgens de samenstellers een ongeëvenaard diagnostisch en benchmarking-instrument. Door de enquête in te vullen, help je professionals zoals jezelf en de L&D-teams waar we allemaal aan werken.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10-20 minuten tijd kosten, afhankelijk van hoeveel tijd je wilt besteden aan optionele vragen. Er zijn in totaal 45 vragen (25 verplichte en 20 optionele).

Ga naar de vragenlijst.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.