Gratis kennismaken met de post-bachelor opleiding e-learning?

Ik ben al vele jaren gastdocent van de postbachelor opleiding e-learning die inmiddels door de Foundation for Corporate Education (FCe; van Kessels & Smit) wordt aangeboden. Deze opleiding is vernieuwd -AI speelt een belangrijke rol- en geeft een diverse kijk op e-learning.  Marcel de Leeuwe coördineert de opleiding en is hoofddocent. Je kunt op 12 juni aanstaande gratis kennismaken met deze opleiding.

FCe leergang

De opleiding bestaat uit een combinatie van fysieke bijeenkomsten, webinars en asynchroon online leren. Inmiddels speelt Artificiële Intelligentie (AI) een centrale rol in zowel de inhoud van de opleiding als de didactische aanpak. Door AI te verweven met alle lesactiviteiten en opdrachten, streven we ernaar het leerproces niet alleen te verrijken, maar AI ook te gebruiken als een bron van inspiratie voor het ontwikkelen van innovatieve leermethodes en effectief leermateriaal.

Op 12 juni 2024 organiseert FCe van 10.00 tot 12.00 uur een zogenaamde proeverij van deze opleiding (online, deelname is kosteloos). Tijdens deze proeverij ontmoet je Marcel. Hij staat uitgebreid stil bij het curriculum. Verder ga je aan de slag, zodat je ook tijdens de proeverij al nieuwe kennis opdoet.

Je kunt je aanmelden voor deze proeverij door een mail te sturen aan info@corporate-education.com (dus niet naar mij).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *