Gratis masterclass ‘Open Online Onderwijs’

Van 19 t/m 26 november aanstaande verzorgt Dr. Marco Kalz van de Open Universiteit de gratis online masterclass ‘Open online onderwijs: disruptieve innovatie of oude wijn in nieuwe zakken?’. Ik werk hier ook aan mee.

In deze masterclass wordt het fenomeen ‘open online onderwijs’ in de context van open educational resources besproken, en worden de elkaar deels tegensprekende opvattingen over het belang van MOOCs op basis van wetenschappelijke literatuur en lopend onderzoek behandeld.

De masterclass richt zich op docenten, opleiders, onderwijskundigen, ontwikkelaars en adviseurs van onderwijs en opleiding en op andere professionals die geïnteresseerd zijn in effectievere, efficiëntere of toegankelijkere vormen van onderwijs, leren of kennisdelen.

Op vrijdag 21 november vindt van 15-16 uur de live sessie plaats. Op dinsdag 25 november verzorgen Karel Krijns en ik van 19-20 uur twee online presentaties over ervaringen met vier jaar Wikiwijs en participatie in MOOCs.

De masterclass is gratis, maar om mee te kunnen doen dient u zich vooraf in te schrijven. U heeft een account nodig bij OpenU om u in te kunnen schrijven.

Meer informatie?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *