Grootste Kennisfestival aan Zee over innovatie

Op 11 oktober aanstaande vindt in Noordwijk het ‘grootste Kennisfestival aan Zee‘ plaats. De initiatiefnemers willen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen.

Tijdens mijn vakantie ontving ik een mail van Jean in het Panhuis.  Hij houdt zich al vele jaren bezig met leren en ontwikkelen en het gebruik van leertechnologie daarbij. We hebben samen enkele jaren deel uit gemaakt van de jury van de Nederlandse e-learning award. Jean is ambassadeur van Het Grootste Kennisfestival aan Zee. Dit evenement vindt op 11 oktober plaats in Nederzandt aan de zee (bij Noordwijk) en heeft de inhoud van een congres, maar met de sfeer van een muziekfestival. Met heel veel sprekers (waarbij je in- en uit kunt lopen), leuke bandjes en lekker eten en drinken. Jean schrijft:

Het thema is Innovatie: samen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Met je organisatie klaar zijn voor de toekomst. Met de nadruk op het hoe. Echt aan de slag dus.

Sprekers zijn onder andere Thijs Homan, Jeroen Kempeman, Allard Dorste, Thomas Blekman, Micha Coster, Tom de Ruyck, Huub van Zwieten, Roel van Rijsewijk, Mark Verhees, Rozemarijn Dolls, Ineke Hurkmans en Edwin de Beukelaer. Bands zoals the Maureens, Simon Keats en Maurice van Hoek zijn al bevestigd. Op de website zie je de actuele stand van zaken. Kaarten zijn daar ook al te koop: http://hetgrootstekennisfestivalaanzee.nl/tickets/

Volgens Jean kwam op een vergelijkbaar festival in Deventer meer dan de helft van de bezoekers met een groep (groepen krijgen korting). Dat festival was trouwens schijnbaar bijna twee maanden van tevoren al uitverkocht.

Hieronder zie je een impressie van het kennisfestival van 2017.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Posted in Wetenswaardigheden
Tags: , ,

Volg

Subscribe via RSS
juni 2018
M D W D V Z Z
« mei    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: