Ik met de iPad


IMG_0182
Originally uploaded by wrubens.

Oke. Hij is niet van mij maar van Eric Hendriks, met wie ik vanavond een afspraak had (wij organiseren samen met 'fotograaf' Hanneke van Stokkom een training; waarover t.z.t. meer). Ik heb zijn iPad even mogen lenen. Mooi! 

iBooks lezen gaat prima, idem PDF-bestanden. Foto's kijken is een genot. En ik heb ook even geflipperd. Verder heb ik de iPad helaas niet uit kunnen proberen (we hadden in café Trianon geen internetverbinding).

Ik wil 'm, ik wil 'm, ik wil 'm……

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.