Innovatieve manieren van leren met ICT #nioc

Vandaag heb ik tijdens het NIOC-congres een presentatie verzorgd over ‘Innovatieve manieren van leren met ICT’.

Ik ben met name ingegaan op voorbeelden van innovatieve manieren om ICT in te zetten voor leren. Dankzij de vele reacties heb ik lang niet alle voorbeelden kunnen behandelen.

Ik ben met name ingegaan op:

Er waren veel vragen en opmerkingen. Zo werden bijvoorbeeld vragen gesteld naar hoe ver we gaan bij het beoordelen van bewijsmateriaal in het kader van het leertraject. Ook werd benadrukt hoe belangrijk het is om elektronische leeromgevingen toegankelijk te maken voor externen ten behoeve van samenwerkend leren (wat binnen OpenU kan).

Hieronder vind je mijn presentatie.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *