Internationale Techniekconferentie On Tour

Op 13 november 2020 zou de Internationale Onderwijstransitieconferentie in het Philips Stadion in Eindhoven plaatsvinden. In verband met de coronacrisis is deze omgezet naar een tweedaagse Internationale Techniekconferentie On Tour voor kleine groepen. Ik zou 13 november spreken. Ik verzorg echter nu een op 20 november aanstaande een masterclass in Genk.

Met maximaal 25 onderwijsprofessionals gaan de organisatie op inspiratiereis naar Vlaanderen. Daar bezoeken ze de innovatieve T2 Campus in Genk. Volgens eigen zeggen: :Uniek in Europa en een ‘must see’ voor toekomstbestendig Technologie- en Techniekonderwijs in Nederland”.

De organisatie heeft de sprekers van de oorspronkelijke Internationale Onderwijstransitieconferentie van 13 november 2020 gevraagd een masterclass te verzorgen tijdens de tweedaagse On Tour.

Op vrijdag 20 november 2020 verzorg ik de masterclass ‘Online leren tijdens de coronacrisis: geleerde lessen’.

“Scholen kozen tijdens de coronacrisis massaal voor online leren. Betekende dit eindelijk de doorbraak van e-learning binnen het reguliere onderwijs? Wat hebben we van deze periode geleerd? Wilfred Rubens zal met u terugblikken op deze enerverende en leerzame periode.”

Nu maar hopen dat we vanuit Nederland dan Genk kunnen bezoeken en bij thuiskomst niet in quarantaine hoeven te gaan.

Meer informatie en aanmelden?

Vergeet niet door dit e-zine te bladeren!

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.