Interview met mij over online leren en soft skills (#in)

Gisteren ben ik door Peter van der Reijden van de weblog Traintool via e-mail geïnterviewd over online leren en soft skills. Het resultaat is de blogpost “5 vragen aan Wilfred Rubens”. Ik antwoord hierin op de volgende vragen:


1. Begin 2001 noemde je het online trainen van soft skills al als één van de trends in (t)e-learning. In hoeverre heb je hier vooruitgang gezien? (ik ga daarin met name in op de verbeterde mogelijkheden van online video).

2. Welke case vind je hier een mooi voorbeeld van? (Gastgerichtheid via e-learning)

3. Wat is volgens jou de grootste uitdaging als het gaat om het online trainen van soft skills? (met name online oefenen).


De volgende twee vragen hebben betrekking op te-learning in het algemeen:


4. Met het oog op de toekomst: op welke ontwikkelingen verheug jij je en welke vrees je? (ik verheug me vooral op ontwikkelingen zoals mobiele technologie, sociale media en 3D).

5. Bij welke weblogs, personen of organisaties vind jij inspiratie? (dat zijn er diversen)

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.