Lid worden van de Productschool?

Ik vind de Productschool een sympathiek, Nederlands, initiatief. Je leert er zonder technische kennis van je idee een product te maken. Dat kan een app zijn of een podcast, een marktplaats, een nieuwsbrief, een community of webshop. Je leert ook hoe je de behoefte bij een publiek onderzoekt, hoe je met succes een product lanceert en hoe je kunt werken aan doorontwikkeling. Je kon bij de Productschool al langer losse online cursussen volgen. Sinds kort kun je echter ook lid worden van de Productschool. Als individu of via een bedrijfsabonnement.

Volgens initiatiefnemer Erwin Blom leert de ervaring dat veel lerenden het lastig vinden om na afloop van de cursus verder aan de slag te gaan met de inhoud ervan. Structuur, een groep en begeleiding vallen weg. Dat maakt het voor veel mensen lastig om aan de slag te blijven met de inhoud van de online cursussen.

Daarom introduceert de Productschool nu drie verschillende lidmaatschappen:

1. Basic (gratis)

 • Toegang tot de nieuwe community omgeving van de Productschool.
 • Je treft gelijkgestemde en je deelt kennis. Deze Productschool Community is er voor inspiratie en ervaringen uitwisselen.
 • Daarnaast ontvang je vrijwel dagelijks korte en krachtige tips over tools en methoden.

2. Premium (25 ex btw per maand)

Je leert door te doen. Je leert tools en technieken, bouwt producten en diensten, en je wordt lid van de Productschool Community.

 • Je krijgt toegang tot alle cursussen van de Productschool.  Dat zijn nu bijvoorbeeld leer podcasten, leer apps bouwen en maak van je idee een product ter waarde van 1.000 euro ex btw.
 • Je krijgt toegang tot een community van makers en experts, je deelt kennis en ervaring. Motivatie en inspiratie zijn belangrijk.
 • Je krijgt toegang tot de speciale online werkomgeving van de Productschool Community waar je projecten bedenkt, plant en maakt. Met stappenplannen, templates en meer.
 • Je ontvangt wekelijks exclusieve video how-to’s die je onmiddellijk verder helpen bij het leren van vaardigheden, maken van producten en het aan de man brengen van je waar.
 • Je kunt regelmatig aanspraak maken op persoonlijk advies. Er zijn regelmatig ‘office hours’ voor de leden waarin je kunt aanschuiven voor feedback of advies.

3. Deluxe (100 ex btw per maand)

Hierbij krijg je een meer persoonlijke aanpak om zeker te weten dat je je doelen gaat halen.

 • Het Deluxe lidmaatschap bevat alle elementen van het Premium lidmaatschap.
 • Daarbovenop krijg je toegang tot de Productschool Helpdesk waarbij je samen met de initiatiefnemers op zoek gaat naar antwoord op jouw vragen.
 • Ook krijg je tweewekelijkse persoonlijke begeleiding voor feedback, overleg en coaching.

Meer informatie en aanmelden?

Meer informatie over het aanbod voor bedrijven en organisaties?

De Productschool is een initiatief van Fast Moving Targets, die zich bezighouden met media en innovatie.

Nota bene: ik heb geen enkel financieel belang bij de Productschool of Fast Moving Targets. Ik krijg ook niet betaald om hierover te bloggen. Ik lees wel met plezier de nieuwsbrief van Fast Moving Targets en ik vind -zoals gezegd- de Productschool een sympathiek initiatief.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *