OEB 2015: Accelerating the Shift #oeb15

December 2015 is nog heel ver weg. Dan vindt de komende editie van de Online Educa Berlijn plaats. Maar als je er een sessie wilt verzorgen, dan zul je de komende tijd toch al aan de slag moeten.

OEB 2015Gisteravond ontving ik als lid van de ‘advisory board’ van de Online Educa Berlijn de vooraankondiging van editie 2015 van dit congres, dat van 2-4 december aanstaande in de Duitse hoofdstad wordt gehouden.

Het conferentiethema luidt “Accelerating the Shift”. Hoe kunnen onderwijs, opleiden en leren ons helpen om te gaan met maatschappelijke veranderingen (mede als gevolg van technologie)? Hoe kunnen we een nieuw tijdperk van “global learning” en creativiteit sneller betreden?

Dat is de uitleg van het nieuwe thema, waar overduidelijk een marketingafdeling voor verantwoordelijk is. De kern van de boodschap is echter duidelijk en relevant.

Tot 1 juni 2015 kun je in elk geval congresvoorstellen indienen. Thema’s, selectiecriteria en formats zijn online te vinden. Als je een bijdrage aan dit congres wilt leveren, dan heb je tot begin juni de tijd om een voorstel te ontwikkelen en in te leveren.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *