OpenU masterclass “Hoe maak je een eenvoudige serious game?” over twee dagen van start

Woensdag 27 februari aanstaande start de OpenU masterclass “Hoe maak je een eenvoudige serious game?”. Deze OpenU masterclass bestaat uit diverse leeractiviteiten, onder andere uit een livesessie op vrijdagmiddag 1 maart.

Het doel van deze masterclass is te laten zien dat games niet per se het exclusieve domein van game professionals zijn. Vandaag de dag kun je ook relatief games zelf creëren. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is de balans tussen gaming en leren. Tijdens deze OpenU masterclass kun je diverse leeractiviteiten uitvoeren.

De masterclass start op woensdag 27 februari met een forumdiscusssie met Peter van Rosmalen. Vervolgens kun je een aantal opdrachten uitvoeren. Op vrijdag 1 maart vindt van 15.00 tot 16.00 uur de live expert sessie plaats. Na afloop hiervan blijft het forum nog enkele dagen beschikbaar voor aanvullende discussie. Op dinsdag 5 maart worden van 20.00 – 21.00 uur twee verdiepende presentaties verzorgd door Rob Nadolski en John van der Baaren.

De masterclass richt zich op docenten, opleiders, onderwijskundigen, ontwikkelaars en adviseurs van onderwijs en opleiding en op andere professionals die geïnteresseerd zijn in effectievere, efficiëntere of toegankelijkere vormen van onderwijs, leren of kennisdelen.

De kosten voor deze masterclass bedragen 90,00 euro. Afnemers van een zogenaamd leertraject leveren hiervoor negen credits in. Je kunt ook alleen de live sessies volgen. Het volgen van live sessies is gratis (kijken, niet mee chatten). Hiervoor moet je je wel inschrijven. Je moet geregistreerd gebruiker zijn van OpenU om je te kunnen inschrijven.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.