Persoonlijk

Foto Wilfred

Foto: Liesbeth Wattimury Fotografie (www.liesbethwattimury.nl)

Volluit heet ik Guillaume, François, Louis, Marie Rubens. Roepnaam: Wilfred. Familie van de beroemde Vlaamse schilder?
Dat hebben we lang gedacht. Eind december 2003 kwam ik via Internet in contact met iemand die uitgebreid stamboomonderzoek doet naar ‘families Rubens’. Volgens dit onderzoek behoort ‘mijn’ familie niet tot de tak van de schilder.
Ik ben geboren op 23 juni 1964 in het Zuid-Limburgse Kerkrade.  Op m’n 19de vertrok ik naar Nijmegen om daar te gaan studeren. En zoals zoveel studenten ben ik er blijven hangen.

Ik houd me als zelfstandig en onafhankelijk adviseur bezig met het versterken van leren en ontwikkelen met behulp van ICT.

Curriculum Vitae (pdf)

Hobby’s 

Ik probeer regelmatig te sporten. Vooral  spinning. Elke week bezoek ik het sportcentrum van de Nijmeegse universiteit. Bovendien heb ik een eigen spinningfiets.
Verder ga ik graag met mijn vriendin op vakantie. Heerlijk. ’s Zomers naar een warm oord, in het voor- en of najaar lange weekendjes naar een grote stad (zoals Berlijn of Rome) of juist de rust opzoeken (Wadden). De laatste jaren gaan we ook op zeilvakantie rond de Middellandse Zee.
In het verleden besteedde ik veel tijd aan GroenLinks. Nu kom ik daar eigenlijk niet meer aan toe. Ik ben webmaster, secretaris en voorzitter geweest van de afdeling Nijmegen. Verder heb ik in het landelijk bestuur gezeten van deze partij (secretaris publiciteit) en heb ik van 1998 tot oktober 2000 deel uit mogen maken van de kandidatencommissie van het landelijk partijbestuur. Vanaf eind oktober 2002 tot januari 2008 heb ik deel uitgemaakt van de partijraad van GroenLinks (vanaf maart 2004 als voorzitter van deze partijraad).

Overig 

Bloggen over ICT en leren, opleiden en onderwijs is in feite een hobby van mij. Sowieso vind ik het leuk om web 2.0 technologie te gebruiken om te netwerken met anderen.
Andere hobby’s: als ik tijd heb, lees ik graag. Ik ga ook wel eens naar de bioscoop of schouwburg.

Muziek is niet echt een hobby van me, hoewel ik er erg graag naar luister. Soms naar klassiek, meestal naar popmuziek. Bijvoorbeeld naar singer-song writers, (zoals James Bay of Passenger), de veel te vroeg overleden Amy Whinehouse, U2, Racoon of Coldplay. Verder kan ik ook Nederlandstalige popmuziek waarderen -denk aan Blof of Frank Boeijen- en houd ik van het stevigere werk (zoals Muse).
Verder ga ik nog elk jaar naar mijn geboortestad om daar carnaval te vieren.

Lekker eten… 

Daar houd ik ook van. Ik ga graag uit eten (Mexicaans, Italiaans, Frans, Nederlands, Indiaas, Indisch). Maar ik kook ook graag zelf. Vooral als ik me niet hoef te haasten. Ik houd van allerlei eten. Met name vis, wild en vegetarisch. Een vreemde combinatie, ik geef het toe.

Favorieten

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.


Abonneer via email

Volg

Subscribe via RSS
juni 2019
M D W D V Z Z
« mei    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archief

Categorieën

Top

%d bloggers liken dit: