Persoonlijk

Foto Wilfred
Foto: Liesbeth Wattimury Fotografie (www.liesbethwattimury.nl)

Volluit heet ik Guillaume, François, Louis, Marie Rubens. Roepnaam: Wilfred. Familie van de beroemde Vlaamse schilder?
Dat hebben we lang gedacht. Eind december 2003 kwam ik via Internet in contact met iemand die uitgebreid stamboomonderzoek doet naar ‘families Rubens’. Volgens dit onderzoek behoort ‘mijn’ familie niet tot de tak van de schilder. We hebben wel gezamenlijke voorvaders.

Ik ben geboren op 23 juni 1964 in het Zuid-Limburgse Kerkrade.  Op m’n 19de vertrok ik naar Nijmegen om daar te gaan studeren. En zoals zoveel studenten ben ik er blijven hangen.

Ik houd me als zelfstandig en onafhankelijk adviseur bezig met het versterken van leren en ontwikkelen met behulp van ICT. Daarnaast ben ik verbonden aan de Open Universiteit.

Curriculum Vitae (pdf)

Hobby’s 

Ik probeer regelmatig te sporten. Vooral  spinning en fitness. Elke week bezoek ik het sportcentrum van de Nijmeegse universiteit. Bovendien heb ik een eigen spinningfiets. Of en toe stap ik ook op de racefiets. Ik houd eveneens van wandelen. Verder ga ik graag met mijn vrouw, waar ik niet mee getrouwd ben, op vakantie. Heerlijk. ’s Zomers naar een warm oord en zeilen rond de Middellandse Zee. In het voor- en of najaar een weekje weg, lange weekendjes naar een grote stad (zoals Berlijn of Rome) of juist de rust opzoeken (bijvoorbeeld de Wadden).

Overig 

Bloggen over ICT en leren, opleiden en onderwijs is in feite een hobby van mij. Sowieso vind ik het leuk om technologie te gebruiken om te netwerken met anderen.
Andere hobby’s: als ik tijd heb, lees ik graag. Ik ga ook wel eens naar de bioscoop of schouwburg.

Muziek is niet echt een hobby van me, hoewel ik er erg graag naar luister. Soms naar klassiek, hardrock, meestal naar popmuziek. Bijvoorbeeld naar singer-song writers, de veel te vroeg overleden Amy Whinehouse, U2, Racoon of Coldplay. Verder kan ik ook Nederlandstalige popmuziek waarderen -denk aan Blof of Frank Boeijen- en houd ik van het stevigere werk (zoals Muse).
Verder ga ik nog elk jaar naar mijn geboortestad om daar carnaval te vieren.

Lekker eten… 

Daar houd ik ook van. Ik ga graag uit eten (Mexicaans, Italiaans, Frans, Nederlands, Indiaas, Indisch). Maar ik kook ook graag zelf. Vooral als ik me niet hoef te haasten. Ik houd van allerlei eten. Met name vis, wild en vegetarisch. Een vreemde combinatie, ik geef het toe.

Favorieten

  • Eten: Schelpmacaroni, mozzarella, zelfgemaakte groene pesto, verse basilicum en parmezaanse kaas.
  • Muziek: Black van Pearl Jam.
  • Voetbalclub: Roda JC (oude liefde roest niet)
  • Film: Cassablanca 
  • Vakantieland: Griekenland en Italië

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen