Post hbo-opleiding E-learning

Ik ben al enkele jaren gastdocent bij de post hbo-opleiding e-learning van Fontys Extens. Net als Marcel de Leeuwe en Pierre Gorissen. De volgende editie start op 5 januari aanstaande.

In deze opleiding ontwikkel je een goed overzicht van verschillende facetten van e-learning. Er is bijvoorbeeld aandacht voor de ontwikkeling online leermiddelen, e-coaching en de implementatie van e-learning. Verder bepalen cursisten ook zelf welke onderwerpen aan de orde komen.

Fysieke bijeenkomsten (op dinsdagavond, gemiddeld éénmaal in de 2 à 3 weken) worden afgewisseld met online leren. Ongeveer 40% van de studietijd is gewijd aan een praktisch project waarin je de opgedane kennis verwerkt. Het projectresultaat is een reëel product: een onderzoek, een rapport, een digitaal opleidingsproduct.

De doorlooptijd van de opleiding -die bij voldoende resultaat wordt afgesloten met een post hbo-certificaat- bedraagt 8 maanden. De studiebelasting 150 uur.

De kosten van de opleiding bedragen € 3700,00.
Dit bedrag is inclusief alle cursusmaterialen. Er is geen BTW verschuldigd.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. hallo ik ben fiebe mijn e-mail adres is fiebe.pitoe@ hotmail .com
    maar ik wil graag een verasing voor mijn mama en papa en zus en broer en t-ert met een foto van ons maar ik zoek iemand die dat maakt weet jij wie?
    alvast bedankt fiebe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.