Postbachelor opleiding e-Learning van Avans Plus naar Foundation of Corporate Education (gelieerd aan Kessels & Smit)

Ik ben al vele jaren als gastdocent betrokken bij de postbachelor opleiding e-Learning, die de laatste jaren wordt gecoördineerd door Marcel de Leeuwe. Onlangs werd bekend dat deze opleiding vanaf dit najaar is ondergebracht bij de Foundation of Corporate Education (FCE is gelieerd aan Kessels & Smit). Op 24 november aanstaande start de volgende editie.

Deze opleiding is 20 jaar geleden gestart bij Fontys (door Jos Loonen) en daarna uitgevoerd onder de vlag van Avans Plus. Volgens mij ben ik hier inmiddels zo’n 17 jaar bij betrokken. De opleiding, die ‘blended’ is opgezet en door de jaren heen is veranderd, wordt vaak twee keer per jaar verzorgd.

Dit najaar start een editie voor het eerst onder de vlag van de Foundation of Corporate Education. De eerste lesavond is op dinsdag 24 november 2020. Zoals Marcel schrijft:

Met FCE hebben we een organisatie én professionals gevonden die tegen opleiden, leren en ook omgang met klanten aankijken op een manier die aansluit op die van onze groep docenten en onze opleiding.

Na 20 jaar gaan we op een duurzame manier verder en zullen door de professionele inbreng van de FCE collega’s de opleiding verder professionaliseren en laten groeien.

De opleiding bestaat uit asynchrone online leeractiviteiten, uit webinars, trainingsdagen, excursies en uit fysieke bijeenkomsten (die vanaf dit najaar ‘coronaproof’ in Utrecht worden verzorgd).

Meer informatie en aanmelden?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord