Presentatie sociale media in het onderwijs en de rol van OpenU

Vanmiddag heb ik bij de faculiteit Natuurwetenschappen van de Open Universiteit een presentatie verzorgd tijdens een intern seminar. In deze presentatie ben ik ingegaan op de vraag hoe je sociale media binnen het onderwijs kunt inzetten. Ik heb daarbij ook een link gelegd met OpenU, de relatief nieuwe OU-omgeving die op dit moment binnen Onderwijswetenschappen en Informatica wordt gebruikt.

OpenU bevat diverse sociale media functionaliteiten:

  • Profiel en contacten
  • Weblogs
  • Wiki
  • Bratsen

Verder ben ik ingegaan op

  • Online video
  • RSS
  • Read it Later
  • Twitter

Hieronder vind je mijn slides.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord