Stel je vraag aan Elliot Masie!

Op 10 en 11 februari aanstaande vindt de 10de editie van het Nationale E-learning Congres plaats. Eén van de sprekers is Sugata Mitra (die tijdens de laatste Online Educa Berlijn veel indruk maakte). Een andere spreker is Elliot Masie, 'e-learning goeroe' van het eerste uur. Masie nodigt je uit vragen te stellen, waar hij op 10 februari op in zal gaan.

Ik verzorg ook een sessie tijdens het Nationale E-learning Congres, en zal er dus ook over bloggen. Ik probeer op mijn weblog in te gaan op Masie's antwoorden. Dus zelfs al ben je om wat voor reden dan ook op 10 februari niet bij, je kunt toch participeren.

Ik ga hem zelf ook een vraag stellen, naar aanleiding van een recente discussie op mijn weblog:


The last decade, a lot of changes took place in the field of e-learning. But do you think a transformation -a paradigm shift- took place in the way technology enhanced learning takes place in businesses and education?


Btw: ja, ik weet dat de organisatie ook kan werken met een back channel als het gaat om vragen stellen….

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Mag ik passen voor de prijs van 1699,00 voor beide dagen. Jij hebt vast wel een gast uitnodigingskaart gekregen om uit te delen, zal ik op de knoppen drukken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.