Uit de oude doos: een oud interview met mij (met foto)

Eind 1993 ben ik geïnterviewd door de Wijkkrant van Nijmegen-Oost. De redactie was gestart met een reeks ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 1994, en ik mocht als GroenLinkse buurtbewoner het woord voeren. Er woonden toen geen raadsleden in deze wijk, en ik was destijds afdelingsvoorzitter.

Inmiddels is het bijna complete archief van de wijkkrant dankzij het Regionaal Archief Nijmegen en de lokale internetprovider InterNLnet online te vinden. Vanaf jaargang 1972! Een mooi stukje lokale historie.

Met als gevolg dat het oude interview met mij (plus de zeer gedateerde foto) op pagina vijf van deze editie terug te vinden is (pdf).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.