Uitslag enquête type boek e-learning trends

Verleden week heb ik de vraag gesteld: Welk type boek over e-learning trends en ontwikkelingen zou jij aanschaffen? Hoe is hier op gereageerd en wat ga ik met de uitslag doen.

De uitslag is als volgt:

Responses vraag boek

 

 

Wat mij opvalt, is dat een behoorlijke groep mensen belangstelling heeft voor zowel een papieren als een elektronische versie. Dat bleek ook uit de reacties op mijn blogpost. Ik wil daarom in elk geval ook een pakketprijs aanbieden. Dat betekent vermoedelijk ook dat ik het boek laat drukken, en niet via printing on demand aanbied.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.