Vakantie tijdens de coronacrisis

Ik ben de komende week met vakantie. Normaliter zou ik dat nooit aankondigen. Maar nu wel. Dankzij de coronacrisis wordt het namelijk een vakantie aan huis.

We waren eigenlijk van plan een aantal dagen in eigen land weg te gaan. Het hotel hebben we echter geannuleerd omdat het advies is zo veel mogelijk thuis te blijven. Sowieso valt er niet veel te doen.

Thuis vakantie vieren is voor mij een hele uitdaging. Ik kom namelijk pas echt los van mijn werk als ik fysiek elders ben. Het is echter ook heel belangrijk voor mijn gezondheid om even niet met werk bezig te zijn.

Ik weet ook nu al dat ik de komende week een aantal dingen moet doen. Die moeten echt gebeuren, ook doordat ik een toezegging heb gedaan mee te werken aan een video van het Lerarencollectief. Als ik weg was geweest, had ik daar niet aan mee kunnen werken.

Dit zijn mijn voornemens:

  • Wandelen, fietsen en lezen (net begonnen in ‘M’ van Antonio Scurati; verder ligt het boek van Ad van Liempt over Gemmeker te wachten).
  • We gaan elke dag eten afhalen bij restaurants bij ons in de buurt.
  • Mijn werk probeer ik te concentreren op woensdag (plus een telefoontje op maandag). De andere dagen blijft mijn laptop in principe uit, en check ik hooguit mijn mail en RSS-feedreader.
  • Ik maak geen nieuwe afspraken.
  • Ik zal tot 4 mei niet bloggen.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , ,
Top

%d bloggers liken dit: