Vakantie tijdens de coronacrisis

Ik ben de komende week met vakantie. Normaliter zou ik dat nooit aankondigen. Maar nu wel. Dankzij de coronacrisis wordt het namelijk een vakantie aan huis.

We waren eigenlijk van plan een aantal dagen in eigen land weg te gaan. Het hotel hebben we echter geannuleerd omdat het advies is zo veel mogelijk thuis te blijven. Sowieso valt er niet veel te doen.

Thuis vakantie vieren is voor mij een hele uitdaging. Ik kom namelijk pas echt los van mijn werk als ik fysiek elders ben. Het is echter ook heel belangrijk voor mijn gezondheid om even niet met werk bezig te zijn.

Ik weet ook nu al dat ik de komende week een aantal dingen moet doen. Die moeten echt gebeuren, ook doordat ik een toezegging heb gedaan mee te werken aan een video van het Lerarencollectief. Als ik weg was geweest, had ik daar niet aan mee kunnen werken.

Dit zijn mijn voornemens:

  • Wandelen, fietsen en lezen (net begonnen in ‘M’ van Antonio Scurati; verder ligt het boek van Ad van Liempt over Gemmeker te wachten).
  • We gaan elke dag eten afhalen bij restaurants bij ons in de buurt.
  • Mijn werk probeer ik te concentreren op woensdag (plus een telefoontje op maandag). De andere dagen blijft mijn laptop in principe uit, en check ik hooguit mijn mail en RSS-feedreader.
  • Ik maak geen nieuwe afspraken.
  • Ik zal tot 4 mei niet bloggen.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord