Vroegboekkorting NextLearning 2016 #NLE2016

Als lid van de adviesraad van Next Learning 2016 wil ik jullie graag wijzen op de vroegboekkorting waar je nog tot 1 december aanstaande gebruik van kunt maken.

Next Learning 2016Next Learning is een event over leren (en ICT) dat bestaat uit tal van leeractiviteiten zoals keynotes, een leersafari, learning circles, een ‘speelplaats’, een HRD- en een Zorg-Arena. Verleden jaar was deze bijeenkomst met 750 deelnemers uitverkocht. De bijeenkomst is ook erg goed beoordeeld door de aanwezigen.

Komend jaar vindt Next Learning 2016 weer in Den Bosch plaats, en wel op 19 april 2016. Onderwerpen zijn onder meer Design Thinking, leernetwerken en performance support. Zowel onderwijs als bedrijfsleven komen er aan hun trekken. Eén van de keynote sprekers is Marc Rosenberg, auteur van één van de standaard werken op het gebied van e-learning.

Als je je voor 1 december aanstaande registreert, krijg je € 100 korting op de toegangsprijs. Daarna kost deelname € 799.

Wat betreft opzet heeft organisatie SBO Next Learning in de loop van de jaren flink durven te vernieuwen. Ze hebben elementen van ‘unconferencing’, netwerken en ‘do it yourselves’-learning weten te integreren, waardoor zij van een congres inderdaad een gebeurtenis hebben weten te maken. Dat verdient zeker waardering.

Nota bene: het lidmaatschap van de adviesraad is een onbezoldigde functie.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.