Welten-instituut verzorgt Nederlandstalige MOOC Blended learning ontwikkelen #moocblou

Vanaf 15 september 2014 verzorgt het Welten-instituut van de Open Universiteit een Nederlandstalige massive open online course over het ontwikkelen van blended learning.Ik ben één van de docenten.

Blender

Tijdens deze MOOC analyseren we verschillende voorbeelden van blended learning. Deelnemers kunnen daarnaast via een extra opdracht aan de slag gaan met het maken van een ontwerp van een cursus waarbij sprake is van een effectief en aantrekkelijk gebruik van internettechnologie.

Deelnemers zijn na afloop van deze MOOC onder meer in staat kritisch te reflecteren op de didactisch sterke en minder sterke kanten van een aantal technologieën die voor leren kunnen worden gebruikt.

De MOOC start op 15 september 2014, en heeft een doorlooptijd van 8 weken. De studiebelasting bedraagt ongeveer 3 uur per week. Daarnaast kunt u zich verder verdiepen in blended learning, onder meer door een herontwerp te maken.

Deelname aan deze cursus is gratis. Als u een certificaat wenst, dan kiest u voor de betaalde versie (49,95 euro). U ontvangt het certificaat op basis van de opdrachten die u uitvoert. U kunt later altijd nog kiezen voor de betaalde versie, als u alsnog een certificaat wenst te ontvangen.

Meer informatie?
Inschrijven?

Om u te kunnen inschrijven moet u ingelogd zijn in de omgeving OpenU.

Er is ook een Facebook-pagina van deze MOOC.
De twitter hash tag is #moocblou

This Wikipedia and Wikimedia Commons image is from the user Chris 73 and is freely available at //commons.wikimedia.org/wiki/File:ElectricBlender.jpg under the creative commons cc-by-sa 3.0 license.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. L.S., Hierbij heb ik een vraag na lang zoeken. Wordt er in september 2015 weer een nieuwe cursus ‘Blended learning ontwikkelen’ gegeven?
    Ik kan er niets over vinden op uw site en die van de OU. Een medewerkster van de OU antwoordde op mijn vraag dat deze cursus’vooralsnog’ niet meer gegeven wordt. Jammer! Ik zou er graag aan deel willen nemen.
    Alvast bedankt voor uw antwoord! Met vriendelijke groet,

    Ineke Manders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.