Zelf een app ontwikkelen voor je eigen instelling

Op 13 februari aanstaande organiseert de SURFacademy Code Jam:  een eendaagse workshop waar je leert om met behulp van experts een eigen app te ontwikkelen.

Margreet van den Berg vroeg me of ik aandacht wilde besteden Code Jam Apps in Onderwijs en Onderzoek. Bij dezen:

“Er zijn talloze apps beschikbaar voor onderwijs en onderzoek. Maar u hebt een app nodig die op maat gemaakt is voor uw onderwijs. Kom dan op 13 februari naar de Code Jam Apps in onderwijs en onderzoek van SURFacademy en ontwikkel daar, met hulp van experts, uw eigen app! Ervaring is niet vereist.

Zelf aan de slag

Tijdens de Code Jam helpen we u de ochtend op weg met een aantal workshops en presentaties. Deze richten zich zowel op ervaren ontwikkelaars als voor degenen die nog niet eerder een eigen app hebben ontwikkeld. In de middag en de avond bouwt u, met collega’s van uw eigen instelling of samen met andere deelnemers, een prototype van een app voor uw eigen onderwijs- of onderzoeksinstelling.

Win een dag ondersteuning

Aan het einde van de dag geeft u een korte presentatie over uw app aan uw mede-cursisten. Degene die het mooiste prototype heeft ontwikkeld, wordt hiervoor beloond met een prijs in de vorm van een dag ondersteuning van een expert bij de verdere bouw van de app.

Praktische informatie

U kunt zich individueel of als team aanmelden voor de Code Jam. De kosten voor deelname bedragen 50 euro per team van maximaal 3 personen (dus tussen € 16,65 en € 50,00 per persoon), inclusief lunch en (pizza-)diner.”

Meer informatie en inschrijven?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *