Zomervakantie 2021: anders dan anders (maar ook wel leuk)

Mijn zomervakantie is zo’n beetje afgelopen. We zijn dit jaar vanwege verschillende redenen, zoals ‘corona onzekerheid’, in Nederland gebleven. Dat was ook leuk, al heb ik de Griekse zon erg gemist.

Normaliter houden wij erg van warm weer, zeilen, een andere cultuur en lezen aan het strand. We gaan ’s zomers daarom meestal naar een Grieks eiland. We hadden gehoopt om dit jaar in Nederland strandvakanties te kunnen houden. Mooi niet, dus.

Toch hebben we ons prima vermaakt:

  • We zijn een week in Domburg geweest. We hebben deze vakantie gecombineerd met kraamvisite. Verder zijn vrienden en neven onverwacht langs gekomen, en hebben we samen gegeten. Erg leuk. In het buitenland is dat lastig te organiseren….We hebben verder gefietst, gewandeld en plaatsen als Middelburg, Veere en Vlissingen bezocht.
  • We hebben een rondje Maastricht-Den Haag-Kerkrade gemaakt. Combi steden bekijken en eten met familie.
  • We zijn naar Egmond aan Zee geweest. Helaas weer geen strandweer. Maar wel wandelen langs strand en door duinen, fietsen en plaatsen als Alkmaar, Bergen en Hoorn bezocht.

Al met al een afwisselende en gezellige vakantie. Ik was zelf bijvoorbeeld nog nooit in Bergen en Hoorn geweest. Alkmaar en Vlissingen heb ik ooit tijdens een tienertour bezocht. Heel lang geleden, dus.

Nederland is ook een prachtig land. Het had wel warmer, zonniger en droger mogen zijn.

Hieronder vind je foto’s.

Zeeland en Egmond zomer 2021

Deze week gebruik ik vooral om op te starten. Mails wegwerken, ingestuurde opdrachten nakijken, paar overleggen, vragen in het kader van een aanbestedingstraject beantwoorden, een online presentatie voor 2 september voorbereiden, weer bloggen.

De volgende week is weer zoals vanouds.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.