OOG in OOG met OOG voor het MBO

OOG voor het MBO staat voor ‘Onafhankelijke Onderwijsgroep voor het MBO’.


Een groep onderwijskundig strategische denkers, al jaren op relevante functies werkzaam binnen de BVE sector, benadert de ontwikkeling van de sector op onconventionele wijze. Dat wil zeggen, dat gedacht wordt vanuit zowel deelnemersperspectief en de inhoud als vanuit het bedrijfsvoeringsperspectief, en dat wars van instituties en instituten.

Ik maak sinds enkele maanden deel uit van dit netwerk. Gisteren heeft OOG voor het MBO een verdiepingssessie verzorgd tijdens dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT, van het Consortium voor Innovatie. Er is toen ook de website gelanceerd, die ik heb mogen bouwen.

Tijdens de verdiepingssessie, van gisteren, is na een korte inleiding met een grote groep aanwezigen vooral gedebatteerd over een aantal stellingen. In verband met de organisatie van de conferentie heb ik hier ook niet aan mee kunnen doen.

Presentatie OOG voor het MBO cvi 2010

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , ,
One comment on “OOG in OOG met OOG voor het MBO
  1. Ellen Elemans schreef:

    Ik begrijp nu nóg beter dat je tijdens deze Verdiepingssessie niet blij was met je functie als voorzitter van de Programmacommissie en de beoordeling van de “beste presentator” voor CvI2010. Maar ik waardeer jouw inzet des te meer. We zullen dan ook héél snel de TOP 10 bekend kunnen maken.
    Nogmaals mijn dank!

Top

%d bloggers liken dit: