OOG in OOG met OOG voor het MBO

OOG voor het MBO staat voor ‘Onafhankelijke Onderwijsgroep voor het MBO’.


Een groep onderwijskundig strategische denkers, al jaren op relevante functies werkzaam binnen de BVE sector, benadert de ontwikkeling van de sector op onconventionele wijze. Dat wil zeggen, dat gedacht wordt vanuit zowel deelnemersperspectief en de inhoud als vanuit het bedrijfsvoeringsperspectief, en dat wars van instituties en instituten.

Ik maak sinds enkele maanden deel uit van dit netwerk. Gisteren heeft OOG voor het MBO een verdiepingssessie verzorgd tijdens dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT, van het Consortium voor Innovatie. Er is toen ook de website gelanceerd, die ik heb mogen bouwen.

Tijdens de verdiepingssessie, van gisteren, is na een korte inleiding met een grote groep aanwezigen vooral gedebatteerd over een aantal stellingen. In verband met de organisatie van de conferentie heb ik hier ook niet aan mee kunnen doen.

Presentatie OOG voor het MBO cvi 2010

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

  1. Ik begrijp nu nóg beter dat je tijdens deze Verdiepingssessie niet blij was met je functie als voorzitter van de Programmacommissie en de beoordeling van de “beste presentator” voor CvI2010. Maar ik waardeer jouw inzet des te meer. We zullen dan ook héél snel de TOP 10 bekend kunnen maken.
    Nogmaals mijn dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord