Terug uit Sint Maarten (#in)

De afgelopen week ben ik amper online geweest. Ik ben namelijk met vakantie geweest op Sint Maarten. Een speciale vakantie, vanwege een speciale reden. Mijn vriendin en ik hadden de afgelopen week namelijk 25 jaar een relatie. En wij vonden dat we dat op een gepaste manier moesten vieren.

Sint Maarten is een klein, tropisch, eiland met mooie stranden. Praktisch elke dag legt er een cruiseschip aan met voornamelijk Amerikaanse toeristen. In deze periode is het er overigens behoorlijk rustig (het laagseizoen begint spoedig).

We hebben gelogeerd in het Holland House Beach Hotel: een fraai hotel, direct aan het strand met een uitstekend restaurant (en gratis internet, waar ik nauwelijks gebruik van heb gemaakt).

We hebben drie dagen een auto gehuurd, en zijn verder één dag met een boot naar Saba gegaan. Deze Nederlandse gemeente staat juist niet bekend om z’n stranden maar om het natuurschoon, inclusief een koraalrif (dat nu bedreigd wordt).

Hieronder vind je een foto-impressie.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Posted in Wetenswaardigheden
Tags: , ,
3 reacties op “Terug uit Sint Maarten (#in)
 1. Marieke van Osch schreef:

  Hee Wilfred, wat leuk dat je daar was! En uiteraard gefeliciteerd.
  Mijn oom woont daar al zo lang dat hij inmiddels officieel Antiliaan is geworden. Hij is arts en heeft een eigen kliniek (heet ook Van Osch). Ik zie dat je beide eilanden goed bekeken hebt, super. Toen ik ooit mijn stage onderwijskunde liep heb ik 5 maanden bij het departement van onderwijs op SXM gewerkt en uiteraard ook omliggende eilanden bezocht. Dan leer je de eilanden echt heel goed kennen en ik heb ook ontzettend veel zin om er weer een keer naar terug te gaan.
  Mocht je ooit weer gaan geef ik je wat namen van scholen mee, hoop ik dat je daar ook binnen kunt kijken.
  Groet,
  Marieke

 2. Pierre schreef:

  Gefeliciteerd! En mooie vakantie. Ik neem aan dat je je iPhone deze keer droog gehouden hebt?! 😉

 3. Wilfred Rubens schreef:

  @Marieke van Osch: ik heb gelukkig geen arts nodig gehad. Dank voor het aanbod (maar ik was er eigenlijk puur voor mijn plezier, waarbij ik even niet aan onderwijs wilde denken).
  @Pierre: Dank. LOL. Mijn iPhone heeft het overleefd.

Volg

Subscribe via RSS
maart 2018
M D W D V Z Z
« feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit:
Spring naar werkbalk