14 mei: deadline call for proposals Online Educa Berlijn (#OEB10)

Morgen, 14 mei 2010, is de deadline van het indienen van voorstellen voor workshops, presentaties, discussies, learning café sessies, enzovoorts voor de komende Online Educa Berlijn. Ik dien zelf, heb ik net besloten, een voorstel in voor de volgende discussie:


Learning 2.0: the gap between talking and doing


Ik weet niet of ik dat als kersvers lid van het adviescomité van dit congres een voorstel mag indienen, maar het lijkt mij in elk geval een relevante discussie. Zie ook de achtergrond van deze discussie.

Als lid van het adviescomité ben ik niet medeverantwoordelijk voor de beoordeling van proposals. Daar hebben ze de stuurgroep voor.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.