25e editie van de SURF Onderwijsdagen: Samen het onderwijs toekomstbestendig maken

De 25e editie van de SURF Onderwijsdagen staat in het teken van het onderwijs van de toekomst. Op 14 en 15 november 2023 komen diverse betrokken van mbo-instellingen, hogescholen en universiteiten samen in Den Bosch kennis en ervaringen te delen met betrekking tot projecten en innovaties waarvan digitalisering de drijvende kracht is. De call for proposals is nu geopend.

OWD 2023Samen het onderwijs toekomstbestendig maken, dat is het centrale thema van de 25e editie van hét onderwijs- & ict-event van het jaar, in Nederland: de SURF Onderwijsdagen. Dit jaarlijkse evenement vindt dit keer plaats op 14 en 15 november 2023 in Den Bosch. Werk jij aan een project of initiatief waarmee je anderen kunt inspireren? Dan nodigt de organisatie je uit om je voorstel in te dienen voor een sessie tijdens de Onderwijsdagen.

Onderwijs van de toekomst

Het onderwijs van de toekomst bestaat volgens SURF uit een combinatie van een nieuwe kijk op leren, nieuwe onderwijsmethoden en nieuwe technologieën. De organisatie meent dat nu hét moment is om trends te omarmen en in te spelen op de veranderende behoeften van studenten en samenleving.

Vooruitstrevende initiatieven en projecten

Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2023 wil SURF deelnemers inspireren om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden. Het gaat erom samen na te denken over hoe we het onderwijs vorm moeten geven. SURF zoekt daarom de beste projecten en initiatieven die een voorbeeld zijn van leiderschap, onderwijsinnovatie, inzet van nieuwe technologie en/of samenwerking.

Call for proposals is nu open

De organisatie van de Onderwijsdagen roept op een sessievoorstel in te dienen als jij je project of initiatief wilt delen op de SURF Onderwijsdagen 2023. Je kunt ook een actueel vraagstuk of onderwerp inzenden waar je met deelnemers over in gesprek wilt gaan. Bij het indienen van een voorstel kun je kiezen uit verschillende werkvormen, waarbij sessies met veel interactie meer kans maken. De call for proposals staat open tot en met 4 juni 2023.

Ik probeer altijd jaarlijks deel te nemen aan de Onderwijsdagen omdat ik het een inhoudelijk interessant evenement vind, waar verschillende betrokkenen hun ideeën en inzichten delen over ontwikkelingen in het onderwijs. Het is een mooie gelegenheid om bekenden uit het onderwijsveld tegen te komen, en bij te praten.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.