Discussie coalitievorming met Femke Halsema

Zaterdagmiddag 24 maart a.s. kijkt Femke Halsema tijdens een openbare discussie terug op de recente coalitiebesprekingen die er toe heeft geleid dat CDA, PvdA en de ChristenUnie een regering hebben gevormd. De discussie vindt plaats in Trianon aan de Oude Gracht in Utrecht en begint om 14.30 uur.

Tijdens het laatste congres is toegezegd dat er een aparte bijeenkomst zou worden georganiseerd waarin wordt teruggeblikt op de keuze van GroenLinks om half december 2006 niet mee te doen aan de vorming van een nieuw kabinet. Ook is door de partijraad gevraagd dit onderwerp te agenderen. In overleg met het partijbestuur willen wij daarom aan het eind van deze partijraad dit onderwerp bespreken. Ook niet partijraadsleden zijn van harte welkom.

Van verschillende kanten is hier al op gereageerd. Via een aantal vragen focussen we op een aantal strategische en inhoudelijke argumenten. Daarna is het woord aan de zaal.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

3 reacties

  1. Klopt. Het partijbureau zou hier voor zorgen. Ik snap ook niet waarom dit (nog) niet is gebeurd. Vandaar dat ik het in mijn blog heb opgenomen zodat het via Planeet GroenLinks bij meer mensen bekend wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *