‘Edu-Socializing Seminar’ over OpenSocial

Op 12 en 13 juni aanstaande organiseert SURFnet in Utrecht het internationale ‘Edu-Socializing Seminar‘. Doel van dit seminar is het onderzoeken en bevorderen van ontwikkelingen op het gebied van OpenSocial, één van de belangrijke internettrends van dit moment, met betekenis voor onderwijs en opleiden.

Bij OpenSocial delen sociale netwerkapplicaties bepaalde data met elkaar waardoor je met dezelfde gegevens toegang krijgt tot verschillende sites. Binnen het onderwijs worden wereldwijd diverse projecten met gadget- en widgettechnologie uitgevoerd, die de mogelijkheden en voordelen van OpenSocial voor onderwijs en onderzoek verkennen.

De organisatie van dit seminar schrijft o.a.:

The projects address a wide variety of needs from within the community like, among others, personalized learning environments, mashing web and social content, distributed learning and online collaborations.

Op 12 en 13 juni wil SURFnet experts op dit gebied uitnodigen om in interactieve workshops kennis en ervaring met elkaar te delen, en nieuwe initiatieven stimuleren. Als je wilt deelnemen, dan kun je je via deze site aanmelden en een proposal indienen.

 

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.