Gilde Opleidingen gebruikt QR-codes en bluetooth tijdens dé Managementconferentie (#in #cvimc #cvi2011)

Op 6 en 7 april aanstaande vindt in Domburg de tweejaarlijkse Managementconferentie van het Consortium voor Innovatie plaats. Eén van de bijzonderheden aan dit congres is dat workshops in vakantiebungalows worden verzorgd. Gilde Opleidingen heeft ook een bungalow gereserveerd, en zal hier workshops verzorgen  met als thema 'De teammanager als spil in de organisatie'.

Ik ben -samen met collega Nicole Haanen- verantwoordelijk voor de organisatie van 'ons huis' (ja, ook nu ik per 1 maart a.s. bij de Open Universiteit ga werken). Wij gebruiken tijdens de conferentie (waar geen wifi is) o.a.:

  • Bluetooth om belangstellenden te voorzien van relevante berichten rond de sessies (zet dus in de buurt van Branding 10 bluetooth aan)
  • QR-codes om deelnemers aan onze workshops van verdiepende informatie te voorzien (aanwezigen krijgen een kaart met een QR-code die verwijst naar een speciale website met o.a. video's).

Hieronder zie je ons 'beeldmerk' tijdens deze conferentie. De dame op de foto is Nicole, die zal fungeren als gastvrouw van Gilde Opleidingen.

Plaatje voor Wilfred optie 2

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord