Haal het maximale uit je onderwijstijd (video)

Op 29 april 2020 heb ik op verzoek van het Lerarencollectief een videotutorial opgenomen over hoe je blended learning kunt inzetten om het maximale uit je onderwijstijd te halen nu het basisonderwijs de tweede fase ingaat van onderwijs tijdens de coronacrisis.

In deze video ga ik eerst in op fase 2 van onderwijs tijdens de coronacrisis. Vervolgens sta ik stil bij blended learning. Daarna ga ik in op hoe je blended learning in fase 2 kunt vormgeven. Ik rond af met enkele opmerkingen en een korte opdracht.

Je vindt hier de video met aanvullende bronnen.

Dit is alleen de video:

En dit zijn de slides:

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.