Indienen projectvoorstellen stimuleringsregeling Open en online onderwijs

 

Vlak voor de zomervakantie is de derde tranche van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs gelanceerd. Deadline voor het indienen van projectvoorstellen is 15 december 2016.

Bericht van SURF:

De stimuleringsregeling biedt universiteiten en hbo-instellingen de mogelijkheid co-financiering aan te vragen voor het ontwikkelen van projecten op het gebied van open en online onderwijs. Daarbij gaat het om projecten die open en online onderwijs inzetten om de kwaliteit, toegankelijkheid of doelmatigheid van het hoger onderwijs te verbeteren of het studiesucces te verhogen.

Praktische informatie over deze derde ronde van de regeling leest u in de flyer. Deze bevat ook ervaringen van projectleiders uit de eerste tranche van de regeling. Meer uitgebreide informatie over de regeling vindt u op de website. Op dinsdag 4 oktober organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst die ook live gestreamd wordt. Tijdens deze bijeenkomst geven we toelichting op de regeling en er is ruimte voor het stellen van vragen. Ook organiseren we dit jaar 2 aanvullende workshops om potentiële indieners desgewenst te ondersteunen bij het maken van een projectvoorstel.

Ik ontving deze mail gistermiddag van Janina van Hees -die fungeert als projectmanager Open en online onderwijs- met het verzoek ook anderen hierop te attenderen. Dergelijke projecten kunnen een impuls geven aan innovatie van open en online onderwijs. Daarbij is het m.i. wel belangrijk dat je ook de intentie hebt om de ervaringen uit het project, ook na afloop van het project,  toe te passen.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Wilfred Rubens (1964) currently works as an independent consultant, project leader, blogger and teacher in the field of technology enhanced learning. He leads innovative projects, he provides advice, keynotes, presentations, workshops and classes about technology enhanced learning. Wilfred has been professionally involved in e-learning for more than 20 years. For more than 15 years he blogs about ICT and learning. He is (co-)author of a book about elearning trends and developments (in Dutch), and a book about social learning. Wilfred is also one of the editors of the Dutch portal e-learning.nl, member of the advisory board of the anual Dutch Next Learning conference and member of the advisory board of the ONLINE EDUCA BERLIN. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com

Tags: , , ,
Top

%d bloggers liken dit: