Kleine beurt weblog

Ik heb mijn weblog een beetje aangepast. Ik wilde een ander template gebruiken. En omdat onderdelen als 'artikelen' en 'boeken' (zie het linker menu) nog op aparte html-pagina's stonden, ben ik begonnen deze als pagina's te integreren in deze weblog. Op deze manier kan ik de stijl van mijn weblog gemakkelijker veranderen. 

Ook heb ik sommige teksten wat aangepast. Ik heb bijvoorbeeld het overzicht met boeken wat aangevuld. De lijst met mijn bookmarks en mijn blogroll (overzicht van de rss-feeds waarop ik geabonneerd ben) staan niet meer op mijn weblog zelf, maar zijn als hyperlink toegankelijk gemaakt. Ik hoop dat mijn blog daardoor sneller laadt.

Je zou dus kunnen zeggen dat mijn weblog een kleine beurt heeft gekregen…Ik hoop dat het bevalt.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

6 reacties

  1. Fris, overzichtelijk en beter leesbaar (als in de letters, niet zozeer de inhoud – die was al heel leesbaar)

  2. Hallo Wilfred,
    Je blog oogt frisser en opgeruimd. Alleen die gele achtergrond op je foto knalt nu wel heel erg hard. Ook tijd voor een nieuwe foto?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord