Komende dagen in Cambridge

Ze rijden er aan de verkeerde kant van de weg, gebruiken geen Euro’s, eten vet ontbijt en drinken warm bier. Inderdaad, ik ben vandaag in Groot-Brittannie aangekomen. In Cambridge wel te verstaan, waar morgenvroeg het derde internationale ePortfolio Congres van start gaat. Vrijdagochtend mag ik hier een paper presenteren.

Ben vandaag met een Maastrichtse collega-congresgangster de stad in geweest. Apart sfeertje. Hele vriendelijke, beleefde, mensen. Zelfs schoenen gekocht (een geruststelling voor mijn collega’s en het thuisfront want de linkerzool van mijn schoen liet los, hetgeen gemakkelijk tot valpartijen kan leiden). Daarna gewerkt aan een artikel en mijn mail gecheckt.

Mijn hotel is een eenvoudig bed- and breakfast hotel. Maar wel met Internettoegang. Althans een vaste PC in de lounge met Windows 98 en breedband (dat wel). Ze hebben ook een wireless accesspoint bij deze PC. Ik kan ook met mijn laptop verbinding maken, maar een Internetsite bekijken of mail checken lukt niet. Maar eens even navragen of daar wat aan te doen is.

Ik hoop morgen te kunnen bloggen over het congres. Vrijdag heb ik er waarschijnlijk geen gelegenheid voor. Zaterdag weer wel.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

2 reacties

  1. Hoi Wilfred,
    Dat van dat bier klopt inmiddels niet meer hoor, je kunt er in de gemiddelde pub tegenwoordig verschillende (bijna-)ijskoude bieren vinden op de tap.

  2. Nou,
    Ik had dit bericht geschreven voor ik mijn eerst “pint” achter de kiezen had. Het viel inderdaad mee, al kreeg ik eergisteravond een ouderwets lauwe Old Speckled Hen voorgeschoteld. Lekker bier, maar ik drink ‘m liever koud.
    Een andere Engelse “afwijking”: de stekkers en het stopcontact. Daar kwam ik achter toen ik mijn laptop op mijn hotelkamer wilde gebruiken. Maar het hotel had gelukkig adapters in voorraad. Een aanrader, trouwens Warkworth House: sober, schoon, zeer klantvriendelijk en voor Cambridge-begrippen erg betaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *