Mijn blog in 2015

Op de valreep van het jaar publiceert JetPack -een tool van WordPress- een analyse van het bezoek aan websites. Wat zijn enkele wetenswaardigheden van deze weblog?

De berichten op mijn blog zijn dit jaar zo'n 160.000 keer bekeken. Dat is zo'n 20.000 keer vaker dan in 2014. JetPack vergelijkt dit met een bezoek aan het Louvre:

Als je blog een tentoonstelling in het Louvre Museum zou zijn, zou het ongeveer 7 dagen duren voordat zoveel mensen het zouden zien.

Ik heb in 2015 365 berichten geschreven. Dat zijn er 15 minder dan verleden jaar. De meeste berichten heb ik op woensdag geschreven. Waarschijnlijk omdat dat zo'n typische congresdag is.

Van de vijf meest bekeken berichten, is er slechts één uit 2015. Verder sta ikzelf aan kop met de meeste reacties. Ook logisch aangezien ik meestal reageer op reacties (soms is dat niet nodig, maar waardeer ik de reacties uiteraard wel).

Voor het tweede achtereenvolgende jaar staat Remko Boers in de top vijf van reageerders. Dank Remco. Ik wil verder Ank Boersma, Robert Schuwer en Joitske Hulsebosch bedanken voor de reacties die hen in de top vijf brachten.

Uiteraard wil ik iedereen danken die mijn blog heeft bezocht, blogposts leest via email of RSS, bijdragen heeft gedeeld en/of heeft gereageerd (via mijn blog, LinkedIn, Facebook, email, twitter, face-to-face, enzovoorts).

Lees de volledige rapportage. Tot 2016.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord