MOOC over learning design #CDMOOC

Er worden regelmatig massive open online courses verzorgd over e-learning. Er is geen beginnen aan om elke MOOC over dit onderwerp aan te kondigen. Voor de Carpe Diem- Learning Design MOOC maak ik graag een uitzondering.

Carpe Diem
Afbeelding: Gilly Salmon

Deze MOOC wordt verzorgd door professor Gilly Salmon van de Swinburne University of Technology, en haar collega’s. De cursus (met een doorlooptijd van 6 weken en een studielast van 3-4 uur) gaat over een methode waarmee je op een snelle manier een effectief leerontwerp kunt maken.

Gilly Salmon is onder meer bekend geworden met haar 5 Stages model, en haar boeken over e-moderating en e-tivities.

De MOOC wordt verzorgd binnen BlackBoard Coursesites, ook al zijn de ontwikkelaars zich bewust van de beperkingen van deze omgeving.

Ik heb me ingeschreven, en heb me voorgenomen om deze MOOC af te ronden. Ik ben benieuwd of me dat gaat lukken. Ik ben uiteraard benieuwd hoe Salmon en haar collega’s deze MOOC gaan verzorgen, maar ik ben ook erg geïnteresseerd in de inhoud.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.