MOOC over Skill Based Learning

Next Learning Valley organiseert vanaf 31 oktober 2023 een massive open online course over Skill Based Learning. Deze online cursus is gratis te volgen. Ik lever er een bescheiden bijdrage aan.

Hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten:

  1. Inleiding tot Skill Based Learning. Verken de basisprincipes van skill based learning, de onderliggende theorie en hoe het zich manifesteert in hedendaagse leeromgevingen.
  2. Upskillen, Reskillen en de Skill Gap. Ontdek hoe skill based learning individuen kan helpen in hun professionele groei door ‘upskilling’, ‘reskilling’ en het overbruggen van de ‘skills gap’. Praktische voorbeelden, inclusief initiatieven van de EU op dit gebied, komen aan bod.
  3. Skill Based Learning en L&D. Wat zijn praktische toepassingen van skill based learning binnen online onderwijs? Van ontologieën tot skill builders, en de toepassen binnen L&D-strategieën.
  4. Toekomst van Skill Based Learning. Verken de invloed van AI op skill based learning en krijg een vooruitblik op de toekomst van deze leerbenadering.

De cursus is ontworpen om je niet alleen kennis te laten maken met skill based learning, maar ook om praktische inzichten en tools te bieden die je kunt toepassen in je werk. De interactieve aard van de MOOC zorgt voor een rijke leerervaring, ondersteund door experts op het gebied van L&D en skill based learning.

Registreren is eenvoudig en snel.

In deze video leggen de ontwikkelaars Femke Geerts en Erica Tiemes je uit wat de waarde is van Skill Based Learning en wat je te wachten staat in de MOOC. Ze beantwoorden ook graag je vragen.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.