OEB lanceert het 30 under 30 initiatief

De Online Educa in Berlijn (OEB) bestaat dit jaar dertig jaar (het wordt mijn twintigste editie). Ter gelegenheid hiervan heeft de organisatie een nieuw initiatief gelanceerd: het “30 under 30″ programma. Dit programma heeft als doel de volgende generatie leiders in de schijnwerpers te zetten die verandering en innovatie op het gebied van leren, opleiden en onderwijs kunnen helpen realiseren.

30 under 30Het “30 under 30” programma richt zich op dertig personen onder de 30 jaar die zich onderscheiden door hun bijdrage aan open, duurzaam en inclusief leren. Door deze jonge ‘visionairs’ een platform te bieden, wil de OEB verfrissende en diverse perspectieven en innovatieve ideeën aan bod laten komen die de status quo uitdagen en leergemeenschappen wereldwijd inspireren.

Deelnemers aan het programma krijgen van de organisatie de kans hun inzichten en projecten met een wereldwijd publiek te delen. Hiermee stimuleert het programma de dialoog en samenwerking tussen onderwijsprofessionals, beleidsmakers en vernieuwers over de hele wereld. Tijdens de 30e editie van OEB Global is er volop aandacht voor de prestaties en de potentie van deze vernieuwers die de toekomst van leren, opleiden en onderwijs helpen vormgeven.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het formulier op deze website van OEB. Degenen die worden toegelaten, profiteren van een programma dat ondersteuning, zichtbaarheid, een platform voor hun ideeën en ontwikkelingskansen biedt. Ze ontvangen ook uitnodigingen voor de Speaker Reception en het netwerkfeest, evenals mogelijkheden voor mentoring tijdens de OEB en interactieve sessies met belangrijke sprekers en andere leiders op het gebied van leertechnologieën. Daarnaast kunnen degenen die worden geselecteerd voor het “30 onder 30”-programma gratis deelnemen aan de OEB. Geselecteerde deelnemers zijn echter zelf verantwoordelijk voor hun reis- en verblijfskosten.

Ken jij jong talent op het gebied van onderwijs, L&D en technology enhanced learning? Wijs hen dan op dit initiatief.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *