Online cursus Ontwerpen van online en blended learning

Wil je jouw eigen onderwijs, opleiding, training of leertraject geschikt maken voor online of  blended learning? Of wil je jouw online of blended onderwijs of leertraject herzien? Dan is de online cursus Ontwerpen van online en blended learning van de Open Universiteit relevant voor jou.

Je leert met welke randvoorwaarden je rekening moet houden, welke ontwerpprincipes er zijn en welke daarvan het beste aansluiten op jouw leerdoelen. Je gaat zelf aan de slag met een (her)ontwerp voor blended of online learning dat je direct kunt toepassen in je eigen werk, bijvoorbeeld bij een eigen cursus of leertraject.

Verder krijg je een introductie in elementen van online en blended learning zoals de virtuele klas en online toetsen.

Binnen deze cursus, die begin april 2022 start, leer je asynchroon en synchroon online.

  • Virtuele klas 1: donderdag 14 april 2022 van 16:00 – 17:00 uur
  • Virtuele klas 2: woensdag 4 mei 2022 van 16:00 – 17:00 uur

Houd rekening met een studielast van 28 uur. Je kunt deze cursus in drie weken afronden, maar je mag er ook langer over doen. Het maken van een ontwerp is de eindopdracht die wordt beoordeeld. Bij een voldoende beoordeling ontvang je een certificaat. De kosten bedragen € 450.

De module maakt deel uit van een uitgebreider programma op het gebied van online en blended learning, en kan ook los worden gevolgd.

Meer informatie en aanmelden?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *