Reserveer het boek MensenOrganisaties: 24 evoluties onder de loep (Weet wat er speelt bij strategisch HRD)

Voor de zomervakantie heb ik een hoofdstuk geschreven voor het boek “MensenOrganisaties: 24 evoluties onder de loep”. Dit boek verschijnt half oktober, maar kan nu al worden gereserveerd.

Het boek is geredigeerd door Janneke Schenning (directeur van Schouten & Nelissen University), Robert-Jan Simons en Tijs Besieux. Robert-Jan heeft me een tijd geleden benaderd met de vraag of ik één van de ‘evoluties’ op het gebied van strategische HRD voor mijn rekening wilde nemen: “Technology enhanced learning. Van analoog opleiden naar virtueel leren”. Dat heb ik gedaan.

In totaal hebben bijna veertig auteurs aan dt boek mee gewerkt. Bij Managementboek vind je een samenvatting.
In onderstaande video introduceren Janneke Schenning en Tijs Besieux deze uitgave.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.