Sfeerimpressie managementconferentie ‘Droom en Daad verbinden’ #cvimc

Voorafgaand aan dag 2 van de CvI-managementconferentie ‘Droom en Daad verbinden’ wil ik een korte sfeerimpressie geven. De sfeer is m.i. namelijk een van de sterke kanten van de conferenties van het Consortium voor Innovatie. En kennisdeling vindt pas echt plaats als de sfeer goed is.

Efteling

Het is lastig om in verschillende regio’s originele locaties te vinden waar je met meer dan 1000 mensen kunt confereren. Een aantal jaren geleden vond deze conferentie plaats in de Roompot te Domburg. Dat was geweldig. De Efteling is ook uniek.


Theaterzaal van de Efteling tijdens de opening. Deze conferentie heet ‘managementconferentie’. Een naamsverandering is het overwegen waard aangezien er ook veel niet-managers zijn (docenten onder meer).


Commentaar overbodig.
opening cvi

Studenten spelen altijd een belangrijke rol bij CvI-conferenties. Bijvoorbeeld bij de opening. Ongeveer 140 studenten van ROC Tilburg zijn dit jaar actief.


Het CvI bestaat dit jaar 25 jaar. Addy de Zeeuw van het CvI was er vanaf het begin bij, en werd terecht bedankt. Hij heeft echter een hekel er aan om in de aandacht te staan. Hij was van het podium af voor we er erg in hadden. Addy is overigens één van de meest creatieve personen die ik ken. Ik heb twee conferenties met hem mogen organiseren en heb veel van hem (en van de andere CvI-medewerkers) geleerd.

Wouter Hart

Keynote-spreker Wouter Hart.

Hier kun je o.a. luisteren naar keynotes.

In de Fata Morgana vinden A3-presentaties plaats.

stand cvi

Voorbeeld van een A3-presentatie. Waar ook veel wordt gediscussieerd.

Het CvI heeft ook een groep ‘Vrienden van het CvI’. Karin Winters en Willem Karssenberg horen daarbij. Ik ook. Vrienden doen wat extra’s voor het CvI, en het CvI waardeert de vrienden.

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het CvI kregen we een rozet en een fles bubbels. Op de rozet van Willem staat ’65’. Willem was gisteren jarig.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.