Vertrek naar dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010 (#cvi2010)

Zo meteen vertrek ik naar Veldhoven. Morgen start daar dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010. Als voorzitter van de programmacommissie mag ik er vandaag al naar toe (t/m vrijdag). Vandaag treffen we namelijk de nodige voorbereidingen om morgen zo'n 1300 bezoekers te kunnen ontvangen.

Het zal ongetwijfeld weer een boeiende ervaring worden, net als twee jaar geleden. Ik weet niet of ik veel aan bloggen toe kom. Er is weliswaar gratis draadloos internet voor de deelnemers (hopelijk ook stabiel en betrouwbaar bij grote aantallen), maar het zijn ook lange dagen waarbij ik van het programma weinig mee zal krijgen. Houd in elk geval twitter in de gaten (dat lukt meestal wel tussen door). Er is ook een speciale conferentieblog, waar ik ook op kan en zal posten (als ik in de gelegenheid ben).

Hieronder is de twub van de conferentie (de hash tag is #cvi2010):

De kans is ook groot dat ik pas vanaf vrijdag weer op mails, commentaren, en dergelijke reageer.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.