Volg de SURF Onderwijsdagen 2020 online

Op 10 en 11 november 2020 organiseert SURF weer de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo. Dit keer volledig online. Je kunt je nu inschrijven voor een ‘vroege vogel’-tarief.

Ik ben trouw bezoeker van de SURF Onderwijsdagen. En ook dit keer ben ik van de partij, ook al vind ik dat conferenties het met name ook moeten hebben van ontmoetingen en beleving.

Ik ben dan ook nieuwsgierig hoe SURF dit gaat aanpakken, wat betreft concept. Ik ben zelf ook heel benieuwd of ik het twee dagen volhoud, en niet de neiging krijg om tijdens de dagen ook andere afspraken te maken. Die neiging heb je niet echt als je bijvoorbeeld fysiek in Rotterdam bent (aantekening voor mijzelf: agenda echt twee dagen blokken).

Het tweedaagse programma bestaat uit 4 tracks, met een plenair deel en keuze uit 4 parallelsessies. SURF heeft daarbij het thema ‘Samen navigeren’ gekozen. Voorbeelden van sessies zijn:

  • Binding realiseren in de digitale omgeving
  • Trends in studiedata
  • Trends in flexibel onderwijs organiseren
  • Ethische vraagstukken rondom studiedata
  • Keuzes en mogelijkheden bij toepassing van online proctoring
  • Samenwerking en emerging tech

Meer informatie en inschrijven met een ‘vroege vogel’-tarief van € 150 voor deelnemers van aangesloten instellingen?

Nota bene: aan de vooravond van de SURF Onderwijsdagen vindt traditiegetrouw het Edubloggersdiner plaats. Ik zie het niet gebeuren dat we dat diner ‘coronaproof’ in een restaurant kunnen organiseren. Maar ik hoor graag als mensen daar anders over denken.

Of zullen we een online diner organiseren?

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.