Waar ik deze week naar toe had willen gaan… (#in #cvimc #elearningcongres)

…als ik mezelf had kunnen opdelen:

  • Vandaag naar TEDx Maastricht. Overigens live via video te volgen. De twitter hash tag is #TEDxMaastricht. Ik heb tijdens de lunch wat fragmenten bekeken, en me gerealiseerd dat presentaties vooral bedoeld zijn om te inspireren, en minder om kennis te delen. Sprekers vertellen vaak weinig nieuws, als je je vakgebied via internet bij houdt. Maar ze kunnen je wel boeien en nieuwsgierig maken. En zo aanzetten tot leren.
  • Het Nationale E-learning Congres. Als lid van de jury van de Nederlandse e-learning awards en als lid van de programma-adviesraad had ik hier natuurlijk bij moeten zijn. Inhoudelijk zeker de moeite waard. Inderdaad prijzig, als je geen relatie bent van de Branchevereniging voor E-learning Technologie. Helaas niet live via video te volgen. Wel via twitter: #elearningcongres. Als lid van de adviesraad heb je maar beperkt invloed op de organisatie 😉
  • Een heisessie van mijn nieuwe werk. Daar had ik eigenlijk ook de hele week bij moeten zijn.

Vandaag heb ik echter het nodige aan bureauwerk te doen, en morgen vertrek ik richting Domburg voor de managementconferentie van het Consortium voor Innovatie (het congres zelf begint woensdag). Daar heb ik nog aangename verplichtingen vanuit mijn vorige werk (en als vriend van het CvI, natuurlijk).

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.