Workshop over beroepstrots in samenwerking met Stichting Beroepseer (#cvimc #in)

Tijdens de komende Managementconferentie van het Consortium voor Innovatie, op 6 en 7 april aanstaande, verzorgen teammanager Nel van Loon en CvB-lid Leon Simons-Heldens een sessie over 'beroepstrots'. Zij werken hierbij samen met Alexandrien van der Burgt, oprichter en
voorzitter van de Stichting Beroepseer. Deze stichting pleit voor een renaissance van beroepseer en beroepstrots op verschillende fronten.

Beroepstrots blijkt een ongekende kracht te vormen voor de kwaliteit van het werk van professionals. Hoe laat ik als teammanager mijn medewerkers weer trots zijn op hun werk en hun beroep? Tijdens deze sessie verkennen de aanwezigen hoe je de toolkit "Good work" van Howard Gartner kunt gebruiken om de betrokkenheid van een team van onderwijsgevenden bij hun werk te vergroten. Tijdens deze sessie komt een casus aan bod, plus de gereedschapskist. Daarna gaan Nel, Leon en Alexandrien in deze dubbele sessie aan de slag met deze handvatten.

Het is een dubbele sessie, in de eerste twee workshoprondes. Limburgse vlaai is aanwezig.

Gilde Opleidingen organiseert een aantal sessies rond het thema "De teammanager als spil in de organisatie". Deze dubbele sessie maakt daar deel van uit.

Datum: 6 april 2011
Tijd: 15.00-17.30 uur
Adres: Branding 10.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord