Zie ik je tijdens de volgende editie van de Next Learning?

Op 18 april 2023 vindt in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch de volgende editie plaats van de Next Learning. Dit is toch wel de bijeenkomst voor leren en ontwikkelen in Nederland. Ik verzorg hier een sessie over ‘Hoe veranderen chatbots en chatGTP werken en leren?’. Zie ik je daar?

Next Learning 2023Volgens de organisatie gaan we tijdens het Next Learning Event samen opzoek naar leren dat ertoe doet. Ervaren, ontdekken, ontmoeten en verbinden staan centraal. Het programma bestaat ook uit nieuwe werkvormen, gericht op leren door te doen en samen leren.

Donald Clark houdt onder meer een keynote over technologieën die van invloed zijn op de toekomst van leren en werken. Henriette Kloots en Evitha Scharloo gaan in een keynote in op de transitie van leren naar presteren waardoor leren en ontwikkelen impact hebben op de organisatie. Ray Klaassens van Kamp van Koningsbrugge staat stil bij leiderschap, samenwerking en commitment.

Verder zijn er tal van sessies, bijvoorbeeld over innovatief ontwerpen van blended leren of over het gebruik van evaluatiedata. En dus mijn sessie.

Een bijzonder onderdeel is ook de ‘immersive -playground’ waar je rond drie thema leert door te doen.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.