Adil blogt (#in)

Kids bloggen niet. Dat wordt vaak gezegd. Dat dit niet voor iedereen geldt, laat Adil Blogt zien. Adil is elf jaar, en wil ICT-er worden. Hij is deze week met bloggen begonnen. Zijn eerste echte bijdrage gaat over groepjes op school.

Ik ben Adil op Twitter 'tegen gekomen'. Toen hij schreef dat hij eigenlijk een USB-stick wilde, heb ik hem een tweet gestuurd waarin ik hem er ééntje aanbood als hij mij een Direct Message met zijn adres zou sturen. Vervolgens heeft hij een zeer beleefde tweet gestuurd aan mij en Carla Desain. Hij vroeg Carla of dit wel te vertrouwen was. 

Een reactie waarop ik eigenlijk had gehoopt. Ik hoop op meer 'Adil's'. Het perspectief van leerlingen missen we in Edublog-land. De USB-stick heeft hij overigens al een geruime tijd in gebruik.

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord